En sparringspartner for stålindustrien


I dag er Damstahl den eneste pan-europeiske grossist for rustfritt stål som opererer i 8 land – og som stadig er familie-eid.


Vi måler oss på din suksess

Gjennom de siste år har Damstahl styrket sin posisjon betraktelig. I dag er vi en markedsledende handelsvirksomhet med salgsorganisationer i både Tyskland, Danmark, Sverige, Holland, Slovenia, Finland og Belgia – i tillegg til Norge. Over 270 medarbeidere har sitt daglige virke i Damstahl, og i 2017 solgte vi omkring 69.200 tonn rustfritt stål og 4.400 tonn karbonstål. Men egentlig er det ikke mengden, vi er stolte av. Vår stolthet ligger i den verdi, vi tilfører din forretning, når du får nettopp den kvalitet, du etterspør – levert på en måte, som løfter din bunnlinje. 


Det står mennesker bak

Damstahl er en familie-eid virksomhet, og det har hatt stor betydning for oss gjennom årene. Vi skal ikke levere avkastning til aksjonærene på kort sikt, men kan tillate oss å tenke langsiktig. Vi kan holde fast i våre verdier, selv i perioder hvor markedet er under press.
For våre medarbeidere betyr det, at de blir utfordret til å utvikle både seg selv og forretningen. Og for deg betyr det, at vi alle tar ansvar for, at vi også løfter din forretning i alle prosesser – fra innovasjonspreget rådgivning til gjennomtenkt levering og korrekt fakturering.

Du finner Damstahl i

→ Les mer på damstahl.com

 
 
Produkter

→ Få et hurtig overblikk over våre produkter

Sertifiseringer og godkjenninger

→ Les mer

Prisutvikling

 

→ Følg prisutviklingen her

 
 
  • Damstahl AS
  • Lyngneset 46, Skiftsvik 
  • NO-5302 Strusshamn
  • Tel: +47 5615 1570
  • Fax: +47 5615 1571 
  • Mail: dsno@damstahl.com
  • Damstahl - a member of the NEUMO-Ehrenberg-Group